Poštovani posjetitelji, dobro došli!

U Apostolskom pismu „Brzi razvoj“ (14), Ivan Pavao II, nas potiče i ohrabruje: „Ne bojte se novih tehnologija! I one su među „čudesnim stvarima“ (inter mirifica) što nam ih je Bog dao na raspolaganje da ih otkrijemo, koristimo, te upoznajemo istinu, pa i istinu o našem dostojanstvu i o našoj sudbini da budemo njegova djeca, baštinici njegova vječnog kraljevstva.“ 

Ivan Pavao II o novim tehnologijama ...

Ohrabren i vođen ovim poticajnim riječima odlučio sam pokrenuti ovaj blog, kao i njegovu istoimenu Facebook inačicu. Cilj pokretanja blog i stranice je stvaranje mjesta na kojem se mogu „lajkati“ (Sviđa mi se), „šerati“ (Podijeli), komentirati, preporučiti odnosno pronaći različiti religiozno – pedagoški (katehetski), obrazovni,  zabavni i kreativni sadržaji koji roditeljima mogu pomoći u vjerskom odgoju djece, vjeroučiteljima i katehetama u radu s vjeroučenicima u vjeronaučnim i drugim interesnim skupinama ali i svakom drugom čovjeku u obogaćivanju i izgrađivanju njegove vlastite vjere i kulture.

Ivan Kapović, dipl. vjeroučitelj

* iako ne opravdavam korištenje anglizama pored postojećih hrvatskih riječi, korištenje riječi poput Like (lajk) ili Share (šerati) je nezaobilazno na društvenim mrežama.  

Rastimo ZAJEDNO u vjeri i na Društvenim mrežama

facebook prozirnoTwitter prozirnoGooglePlus prozirnoYoutube prozirno

Inspiracija za naziv bloga:

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s