iKREATIVNO

IKreativnoStvarati vlastitim rukama … još od vremena osnovne škole ova rečenica iz naslova provlači se mojim mislima. Zahvaljujući dragim ljudima, koje je sam Bog poslao u moj život i koji su bili voljni podijeliti svoj talent i potrebne informacije sa mnom, danas se mogu pohvaliti kako su neke od tih zamisli pretvorene i u djela. Moj hobby nije nešto novo, nešto do sada neviđeno ali je moj i po tome poseban. Ovdje nije riječ o egoizmu već o ostvarenim dječačkim snovima.

Sve je započelo s e-mail porukom jedne drage osobe, naše  ”pjesnikinje s mora”, a pisalo je otprilike ovako: Ivane ovo je predivno, ja ti predlažem da otvoriš novi blog,  Kapoart … vjeruj mi… Pozdrav.”  Da, pomislio sam to je to, to bih htio, ali onda sam razmislio i shvatio da je možda bolje da postojeći blog dobije svoj kutak pod nazivom IKreativno (ako se spoji s naslovom bloga onda znači Zajedno i kreativno,a i slova I i K su početna slova mog imena). (Hvala na ideji i prijedlogu za naslov!) 

Ponekad nismo ni svjesni koliko s malim stvarima možemo razveseliti jedni druge, ili jedni drugima pomoći da pronađemo načine kako kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme ili kreativno organizirati rad s djecom ili odraslima. Ovaj blog nije sajam taštine, blog na kojem ću reklamirati sebe i svoje ”vještine”, već mjesto susreta i razmjene ideja, tehnika, metoda i drugih sadržaja koji su potrebni kako bi svoj život, životni prostor, slobodno vrijeme pa i ono radno vrijeme mogli učiniti boljim!

Svatko od nas ima neke talente, bilo da se radi o talentu za kuhanje, slikanje, fotografiranje, modeliranje, samo ih treba znati osloboditi. Najvažnije je prestati misliti da je sve skupo i nemoguće. Važno je pokrenuti se, a i najljepše je kada se od nečeg starog napravi novo i od malo napravi puno! Talenti su darovi koje smo dobili od Boga, a dani su nam s razloga i namjerom da ih dijelimo s drugima.

Budite sa mnom i stvarajmo Zajedno!

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s